Jasper fietsen | Mountainbike/Racefiets
22030
page-template-default,page,page-id-22030,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Mountainbike/Racefiets

Alles naar wens?

Er zijn verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden. Starten we op locatie of bij de Honig? Wilt u een kopje koffie bij vertrek en/of ook bij terug komst? Iets te eten voor, tijdens of na de rit? Veel is mogelijk om uw dag zo compleet en goed mogelijk te laten verlopen!

Mountainbike of Wielrennen

Mocht de clinic bij de Honig in Nijmegen starten is het is ongeveer 15min fietsen naar het bos. Onderweg kunnen we dan al goed aan de fiets wennen, daarna zullen er op verschillende plaatsen in het bos training worden gegeven. Bij het wielrennen zal er net als bij het mountainbiken een ervaren wielrenner mee gaan, iemand die alle fijne kneepjes van het vak kan uitleggen! Denk bijvoorbeeld aan waaiers rijden sprintjes en klimmen hoe je hier het best op kunt reageren.

Who the f*ck is Luuc?

Jasper en Luuc zullen de clinics verzorgen, Luuc is een professioneel wielrenner die voor Delta Cycling fietst en kan tussen de trainingen en wedstrijden door de clinics verzorgen.

Sport, spel of training?

Ook kunnen wij sport en motivatie training geven. Zo Werd Luuc al verschillende keren gevraagd om bij scholen langs te gaan en kinderen enthousiast te maken over sport. Maar ook kunnen wij presentaties geven over hoe u gezond eet en toch voldoende voeding binnen krijgt om zonder honger naar bed te hoeven. Zo motiveren we mensen ook vaker de fiets te pakken naar bijvoorbeeld het werk i.p.v. de auto. Vraag naar een offerte op maat!

 • 1 Persoon
 • 25pp
 • 5 Personen
 • 20pp
 • 10 Personen
 • 15pp

RISICO

 1. Eigen risico geld voor alle fietsen.

 2. De fietsen die worden gehuurd moet in de staat terug komen van het moment van verhuur. Dus het ergste vuil moet van de fiets worden afgespoeld.

  Bij het huren is een geldig legitimatiebewijs vereist, Paspoort, ID kaart of Rijbewijs.

 3. Een geldige identiteitskaart is vereist om u te kunnen legitimeren, er word een kopie gemaakt van uw Id en ondertekent. Op moment van retourneren van de fiets word de kopie vernietigd.

ALGEMEEN

 1. Fietsen kunnen per dag of per week worden gehuurd. Voor een dag geldt het hu. Voor een week huren gelden 7 werkdagen

 2. De Persoon die de fiets huurt is eind verantwoordelijke en mag enkel op de fiets rijden.

 3. Bij reserveringen Kunt u het contactformulier invullen onder kopje Contact. Grote aantallen fietsen voor groepen moeten ruim optijd worden aangegeven, minstens 5 werk dagen van te voren.

WAARBORGSOM

 1. Bij het huren van een fiets wordt een waarborgsom gevraagd van €  50,00 per fiets. Voor een tandem bedraagt de waarborgsom € 100,00 Per contract geldt een maximum waarborgsom van € 250,00

 2. Bij diefstal word altijd aangiften gedaan bij de Politie.

 3. Bij verlies van de fietssleutel wordt € 10 vervangingskosten in rekening gebracht.

 4. De borg wordt alleen terugbetaald als de fiets is de zelfde staat terug komt als dat hij word afgeleverd.

 5. De Mountainbikes moeten redelijk schoon terug worden gebracht, dus vrij van grote modder. Zo niet dan wordt er 5 euro schoonmaak kosten in rekening gebracht.

 6. Reparatiekosten, die hoger zijn dan de waarborgsom dienen door de huurder te worden bijbetaald.