Jasper fietsen | Mountainbike
21645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21645,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Mountainbike

Mountainbikes

Zelf kies ik altijd voor kwaliteit, daarom wil ik mensen die een mountainbike willen huren ook een echte mountainbike aanbieden. Daarom heb ik gekozen voor het merk Kona, dat echte professionele mountainbikes levert.

Onderdelen

De specificaties van de fiets verschillen maar en staan weer Nieuwe fietsen uit 2019 klaar voor het nieuwe seizoen en altijd met goede hydraulische schijfremmen en 29 wielen.

Belangrijke informatie

Onderaan deze pagina staan een aantal voorwaarden waar de huurder aan moet voldoen bij het huren van deze mountainbike

  • 1 Dag
  • 25
  • 2 Dagen
  • 40
  • 3 Dagen
  • 55
  • Week
  • 80

RISICO

1.   EIGEN RISICO GELDT VOOR ALLE FIETSEN.

2.   DE FIETSEN DIE WORDEN GEHUURD MOETEN IN DEzelfde STAAT TERUG gebracht worden als op HET MOMENT VAN VERHUUR. DIt houdt onder meer in dat HET ERGSTE VUIL VAN DE FIETS moet WORDEN AFGESPOELD.

3.   EEN GELDIGE IDENTITEITSKAART (PASPOORT, ID KAART OF RIJBEWIJS) IS VEREIST OM U TE KUNNEN LEGITIMEREN, ER WORDt EEN KOPIE GEMAAKT VAN UW LEGITIMATIEBEWIJS EN ONDERTEKEND. OP MOMENT VAN RETOURNEREN VAN DE FIETS WORDT DEze KOPIE VERNIETIGD

ALGEMEEN

1.   MOUNTAINBIKES KUNNEN PER DAG OF PER WEEK WORDEN GEHUURD. VOOR EEN DAG GELDT HET OPHALEN EN TERUGBRENGEN OP DE ZELFDE DAG MITS ER EEN AFSPRAAK OVER IS GECOMMUNICEERD ZOU HET OOK BIJVOORBEELD OOK DE VOLGENDE OCHTEND KUNNEN ZIJN. VOOR EEN WEEK HUREN GELDEN 5 WERKDAGEN (PLUS EEN  EVENTUEEL WEEKEND) DUS DE DAG VAN OPHALEN IS DEZELFDE DAG als VAN het RETOURNEREN.

2.   DE PERSOON DIE DE FIETS HUURT IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE FIETS.

3.   BIJ RESERVERINGEN KUNT U HET CONTACTFORMULIER INVULLEN ONDER HET KOPJE CONTACT. GROTE AANTALLEN FIETSEN VOOR GROEPEN MOETEN RUIM OP TIJD WORDEN AANGEGEVEN, MINSTENS 3 WERKDAGEN VAN TE VOREN ANDERS KUNT U BETER BELLEN VOOR DIRECT ANTWOORD.

WAARBORGSOM

1.   BIJ HET HUREN VAN EEN FIETS WORDT EEN WAARBORGSOM GEVRAAGD VAN €50,00 PER FIETS. VOOR EEN TANDEM BEDRAAGT DE WAARBORGSOM € 100,00. PER CONTRACT GELDT EEN MAXIMUM WAARBORGSOM VAN € 250,00.

2.   BIJ DIEFSTAL WORDT er ALTIJD AANGIFTE GEDAAN BIJ DE POLITIE.

3.   BIJ VERLIES VAN DE FIETSSLEUTEL WORDT € 10.00 VERVANGINGSKOSTEN IN REKENING GEBRACHT.

4.   DE BORG WORDT ALLEEN TERUGBETAALD ALS DE FIETS IN DEZELFDE STAAT TERUG gebracht wordt ALS DAT HIJ WORDT AFGELEVERD.

5.   DE MOUNTAINBIKES MOETEN REDELIJK SCHOON TERUG WORDEN GEBRACHT. ZO NIET WORDT ER €5,00 SCHOONMAAKKOSTEN IN REKENING GEBRACHT.

6.   REPARATIEKOSTEN DIE HOGER ZIJN DAN DE WAARBORGSOM DIENEN DOOR DE HUURDER TE WORDEN BIJBETAALD.