Jasper fietsen | Merchandise
22053
page-template-default,page,page-id-22053,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Merchandise

Surplace

Surplace is een merk van Jasper en Jasper. Samen zijn we vanuit passie voor mooie fietsen en de wielersport begonnen met een eigen merk.

Wat maken wij?

We zijn begonnen om het realiseren van de mooiste dragers voor aan de muur. Iets waar je je fiets in kunt showen, maar zonder dat iemand er zich aan stoort mocht je een blokje om zijn. Er wordt ook gewerkt aan lampen en een kledinglijn. ook kunnen we op de wensen van de klanten reageren, omdat alles met de hand gemaakt wordt kunnen we makkelijk aanpassingen realiseren.

Bestellen?

Er kunnen nu alleen nog bestellingen worden gedaan via de mail of kom naar de winkel, dan hebben we in ieder geval goede koffie en een mooie plek voor elke wielerfan!

 • Surplace Custom Bicycle Wall Units
 • 195pp

RISICO

 1. Eigen risico geld voor alle fietsen.

 2. De fietsen die worden gehuurd moet in de staat terug komen van het moment van verhuur. Dus het ergste vuil moet van de fiets worden afgespoeld.

  Bij het huren is een geldig legitimatiebewijs vereist, Paspoort, ID kaart of Rijbewijs.

 3. Een geldige identiteitskaart is vereist om u te kunnen legitimeren, er word een kopie gemaakt van uw Id en ondertekent. Op moment van retourneren van de fiets word de kopie vernietigd.

ALGEMEEN

 1. Fietsen kunnen per dag of per week worden gehuurd. Voor een dag geldt het hu. Voor een week huren gelden 7 werkdagen

 2. De Persoon die de fiets huurt is eind verantwoordelijke en mag enkel op de fiets rijden.

 3. Bij reserveringen Kunt u het contactformulier invullen onder kopje Contact. Grote aantallen fietsen voor groepen moeten ruim optijd worden aangegeven, minstens 5 werk dagen van te voren.

WAARBORGSOM

 1. Bij het huren van een fiets wordt een waarborgsom gevraagd van €  50,00 per fiets. Voor een tandem bedraagt de waarborgsom € 100,00 Per contract geldt een maximum waarborgsom van € 250,00

 2. Bij diefstal word altijd aangiften gedaan bij de Politie.

 3. Bij verlies van de fietssleutel wordt € 10 vervangingskosten in rekening gebracht.

 4. De borg wordt alleen terugbetaald als de fiets is de zelfde staat terug komt als dat hij word afgeleverd.

 5. De Mountainbikes moeten redelijk schoon terug worden gebracht, dus vrij van grote modder. Zo niet dan wordt er 5 euro schoonmaak kosten in rekening gebracht.

 6. Reparatiekosten, die hoger zijn dan de waarborgsom dienen door de huurder te worden bijbetaald.