Jasper fietsen | Fietsreparatie
22011
page-template-default,page,page-id-22011,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Fietsreparatie

vaste prijs!

Vaste prijzen die we hanteren op onderhoud. Servicebeurten van sportieve fietsen zoals racefietsen, mountainbike's en vakantiefietsen voor €60 euro en stadsfietsen voor €50 euro

Wat is een service beurt

Een service beurt is eigenlijk een APK voor je fiets. In een servicebeurt worden de volgende stappen doorlopen 1. schoonmaken ketting/cassette en smeren 2. Balhoofd controleren en word voorzien van nieuw vet 3. Lagers trapas worden gecontroleerd en gesmeerd 4. Fiets word afgesteld 5. Remmen worden afgesteld en spaakspanning gecontroleerd 6. Kabels gecontroleerd en alle boutjes worden even aangedraaid (waar nodig met een momentsleutel.

APK rapport wel zo transparant

Na de onderhoud beurt krijg je een APK rapportje met uitleg van de monteur. Op het rapport word aangeven hoe lang de onderdelen nog mee kunnen.

 • service beurt Race
 • 60pp
 • service beurt Mtb
 • 60pp
 • service stadsfiets
 • 50pp

RISICO

 1. Eigen risico geld voor alle fietsen.

 2. De fietsen die worden gehuurd moet in de staat terug komen van het moment van verhuur. Dus het ergste vuil moet van de fiets worden afgespoeld.

  Bij het huren is een geldig legitimatiebewijs vereist, Paspoort, ID kaart of Rijbewijs.

 3. Een geldige identiteitskaart is vereist om u te kunnen legitimeren, er word een kopie gemaakt van uw Id en ondertekent. Op moment van retourneren van de fiets word de kopie vernietigd.

ALGEMEEN

 1. Fietsen kunnen per dag of per week worden gehuurd. Voor een dag geldt het hu. Voor een week huren gelden 7 werkdagen

 2. De Persoon die de fiets huurt is eind verantwoordelijke en mag enkel op de fiets rijden.

 3. Bij reserveringen Kunt u het contactformulier invullen onder kopje Contact. Grote aantallen fietsen voor groepen moeten ruim optijd worden aangegeven, minstens 5 werk dagen van te voren.

WAARBORGSOM

 1. Bij het huren van een fiets wordt een waarborgsom gevraagd van €  50,00 per fiets. Voor een tandem bedraagt de waarborgsom € 100,00 Per contract geldt een maximum waarborgsom van € 250,00

 2. Bij diefstal word altijd aangiften gedaan bij de Politie.

 3. Bij verlies van de fietssleutel wordt € 10 vervangingskosten in rekening gebracht.

 4. De borg wordt alleen terugbetaald als de fiets is de zelfde staat terug komt als dat hij word afgeleverd.

 5. De Mountainbikes moeten redelijk schoon terug worden gebracht, dus vrij van grote modder. Zo niet dan wordt er 5 euro schoonmaak kosten in rekening gebracht.

 6. Reparatiekosten, die hoger zijn dan de waarborgsom dienen door de huurder te worden bijbetaald.