Jasper fietsen | Driewielers
21643
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21643,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Driewielers

Scorpion

Wat ik zelf leuk vind aan de driewielers met twee wielen voor en een wiel achter, zijn de bochten en het speelse weggedrag. De fiets kan je met hoge snelheden in bochten gooien. Daardoor ervaar je echt het gevoel van een kart. Doordat het zwaartepunt tussen de 2 voorwielen ligt, kan je ook bijna niet omvallen mocht je in een keer een ruk aan je stuur geven. En dan ook nog het comfort van een ligfiets, nice!

Belangrijke informatie

Onderaan deze pagina staan een aantal voorwaarden waar de huurder aan moet voldoen bij het huren van deze hippe driewieler.

Ketwiezel

Deze fiets heeft één wiel voor, waardoor hij een stuk minder nerveus is. Voor lange afstanden is deze fiets perfect. De fiets rijdt heel ontspannen en voor de lange rechte stukken is het lekker toeren. Ook hoef je bij het sturen niet veel na te denken, gewoon rijden en gaan!

Belangrijke informatie

Onderaan deze pagina staan een aantal voorwaarden waar de huurder aan moet voldoen bij het huren van deze driewieler.

  • 1 Dag
  • 30
  • 2 Dagen
  • 50
  • 3 Dagen
  • 65
  • Week
  • 150

RISICO

1.   EIGEN RISICO GELDT VOOR ALLE FIETSEN.

2.   DE FIETSEN DIE WORDEN GEHUURD MOETEN IN DEzelfde STAAT TERUG gebracht worden als op HET MOMENT VAN VERHUUR. DIt houdt onder meer in dat HET ERGSTE VUIL VAN DE FIETS moet WORDEN AFGESPOELD.

3.   EEN GELDIGE IDENTITEITSKAART (PASPOORT, ID KAART OF RIJBEWIJS) IS VEREIST OM U TE KUNNEN LEGITIMEREN, ER WORDt EEN KOPIE GEMAAKT VAN UW LEGITIMATIEBEWIJS EN ONDERTEKEND. OP MOMENT VAN RETOURNEREN VAN DE FIETS WORDT DEze KOPIE VERNIETIGD

ALGEMEEN

1.   FIETSEN KUNNEN PER DAG OF PER WEEK WORDEN GEHUURD. VOOR EEN DAG GELDT HET OPHALEN EN TERUGBRENGEN BINNEN 24 UUR. VOOR EEN WEEK HUREN GELDEN 5 WERKDAGEN (PLUS EEN  EVENTUEEL WEEKEND) DUS DE DAG VAN OPHALEN IS DEZELFDE DAG als VAN het RETOURNEREN.

2.   DE PERSOON DIE DE FIETS HUURT IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE FIETS.

3.   BIJ RESERVERINGEN KUNT U HET CONTACTFORMULIER INVULLEN ONDER HET KOPJE CONTACT. GROTE AANTALLEN FIETSEN VOOR GROEPEN MOETEN RUIM OP TIJD WORDEN AANGEGEVEN, MINSTENS 5 WERKDAGEN VAN TE VOREN.

WAARBORGSOM

1.   BIJ HET HUREN VAN EEN FIETS WORDT EEN WAARBORGSOM GEVRAAGD VAN €50,00 PER FIETS. VOOR TANDEMs en mountainbikes BEDRAagt DE WAARBORGSOM € 100,00. PER CONTRACT GELDT EEN MAXIMUM WAARBORGSOM VAN € 250,00.

2.   BIJ DIEFSTAL WORDT er ALTIJD AANGIFTE GEDAAN BIJ DE POLITIE.

3.   BIJ VERLIES VAN DE FIETSSLEUTEL WORDT € 10.00 VERVANGINGSKOSTEN IN REKENING GEBRACHT.

4.   DE BORG WORDT ALLEEN TERUGBETAALD ALS DE FIETS IN DEZELFDE STAAT TERUGgebracht wordt ALS DAT HIJ WORDT AFGELEVERD.

5.   DE MOUNTAINBIKES MOETEN REDELIJK SCHOON TERUG WORDEN GEBRACHT. ZO NIET WORDT ER €5,00 SCHOONMAAKKOSTEN IN REKENING GEBRACHT.

6.   REPARATIEKOSTEN DIE HOGER ZIJN DAN DE WAARBORGSOM DIENEN DOOR DE HUURDER TE WORDEN BIJBETAALD.