Jasper fietsen | Clinics
21852
page-template-default,page,page-id-21852,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Clinics

Waarom een clinic?

Bij een clinic worden alle fijne kneepjes van het vak uitgelegd. Er wordt aan de techniek gewerkt door middel van oefeningen, voorbeelden en door het zelf uit te proberen. Er kunnen door Jasper Fietsen verschillende clinic's gegeven worden. Jasper zelf is een ervaren wielrenner en mountainbiker en zal het grote deel van de clinic's verzorgen. Daarnaast is hij Nederlands kampioen Slowbiking, hierbij krijgt u dus gegarandeerd de beste tips en tricks.

Clinic op uw evenement of voor een grote groep.

Wilt u een clinic op uw evenement of een clinic organiseren voor een grote groep? Neem dan contact op.

RISICO

 1. Eigen risico geld voor alle fietsen.

 2. De fietsen die worden gehuurd moet in de staat terug komen van het moment van verhuur. Dus het ergste vuil moet van de fiets worden afgespoeld.

  Bij het huren is een geldig legitimatiebewijs vereist, Paspoort, ID kaart of Rijbewijs.

 3. Een geldige identiteitskaart is vereist om u te kunnen legitimeren, er word een kopie gemaakt van uw Id en ondertekent. Op moment van retourneren van de fiets word de kopie vernietigd.

ALGEMEEN

 1. Fietsen kunnen per dag of per week worden gehuurd. Voor een dag geldt het hu. Voor een week huren gelden 7 werkdagen

 2. De Persoon die de fiets huurt is eind verantwoordelijke en mag enkel op de fiets rijden.

 3. Bij reserveringen Kunt u het contactformulier invullen onder kopje Contact. Grote aantallen fietsen voor groepen moeten ruim optijd worden aangegeven, minstens 5 werk dagen van te voren.

WAARBORGSOM

 1. Bij het huren van een fiets wordt een waarborgsom gevraagd van €  50,00 per fiets. Voor een tandem bedraagt de waarborgsom € 100,00 Per contract geldt een maximum waarborgsom van € 250,00

 2. Bij diefstal word altijd aangiften gedaan bij de Politie.

 3. Bij verlies van de fietssleutel wordt € 10 vervangingskosten in rekening gebracht.

 4. De borg wordt alleen terugbetaald als de fiets is de zelfde staat terug komt als dat hij word afgeleverd.

 5. De Mountainbikes moeten redelijk schoon terug worden gebracht, dus vrij van grote modder. Zo niet dan wordt er 5 euro schoonmaak kosten in rekening gebracht.

 6. Reparatiekosten, die hoger zijn dan de waarborgsom dienen door de huurder te worden bijbetaald.